Plassen for deg som er glad i mat og drikke.

Vår storstue er perfekt for deg som er på utkikk etter en matopplevelse for en gruppe i eget lokale eller sammen med andre. Skal du arrangere bedriftsmiddag, sommerfest, strategisamling, seminar, julebord eller kundetreff tilrettelegger vi gjerne fra A til Å.

Dekket bord brasserie
Brasserie8622_Emblem_Blue_favicon

Vår selskapsmeny

Menyene varierer og settes opp etter sesong og tilgengelige råvarer.

Vår kjøkkensjef setter sammen en meny av ulike serveringer for deg og din gruppe. Du velger selv om du vil ha 2 eller 3-retter, og en servering kan bestå av både tallerkenretter og sharingretter. Alle i gruppen må velge samme meny, og skulle det være noen allergier - gi oss beskjed på forhånd så tilpasser vi menyen deretter.

2-retter
Fra kr. 625,- inkl.mva

3-retter
Fra kr. 725,- inkl.mva

Brasserie8622_Emblem_Blue_favicon

Ofte stilte spørsmål

  • I selve restauranten er det plass til 130 personer 
  • Vi har 2 flotte chambre separée som tar mellom 10 og 20 personer til middag. 
  • Total kapasitet på hele restauranten er 170 personer

Vi er opptatt av mat og drikke, og mener en god match er opplevelse i seg selv. Vi setter gjerne drikkepakker til din meny. Vi finner vin, cider og/eller øl som passer til de ulike rettene og gjør måltidet komplett. Det er også mulig å bestille flasker om det er mer ønskelig, og naturligvis noen gode alkoholfrie alternativ som drikkepakke, på glass eller flaske.

I våre to chambre séparée har vi egne sonos-anlegg og en tilhørende skjerm. I restauranten har vi en liten scene med mulighet for å koble seg opp med live musikk, mikrofon og lydanlegg. 

Start kvelden med et glass musserende, champagne eller husets drink. 

Send forespørsel

Brasserie8622_Emblem_Blue_favicon

Viktig møte eller en spesiell anledning?

Brasserie 8622 har, i tillegg til sitteplasser i restauranten, to chambre séparée som for store grupper kan slås sammen til ett større rom. Her tilrettelegger vi for alt fra møter med lunsj eller frokost, til afterwork, bursdager eller forretningsmiddager.

Vil du booke et utleielokale eller møterom?

Hovedlogo-04
Hovedlogo-04