Planlegger du sommerfest?

Gjør deg klar til en uforglemmelig sommerfest, enten det er med kolleger, venner eller familie. På Brasserie 8622 kombinerer vi ypperlig mat, fantastisk drikke og en atmosfære som er skapt for minneverdige stunder. Vårt stilfulle og fleksible lokale passer perfekt til både store og små grupper.

La oss hjelpe deg med å skape et arrangement som blir snakket om lenge. Ta kontakt for en uforpliktende prat om dine festplaner hos oss.

bildegalleri bobler
Brasserie8622_Emblem_Blue_favicon

Vår selskapsmeny

Menyene varierer og settes opp etter sesong og tilgengelige råvarer.

Du velger selv om du vil ha 2 eller 3-retter, og en servering kan bestå av både tallerkenretter og sharingretter. Alle i gruppen må velge samme meny, og skulle det være noen allergier - gi oss beskjed på forhånd så tilpasser vi menyen deretter.

2-retter
Fra kr. 625,- inkl.mva

3-retter
Fra kr. 725,- inkl.mva

Skalldyrsharing

Fra kr. 795,- inkl.mva

Brasserie8622_Emblem_Blue_favicon

Våre selskapspakker

Sommerpakker for grupper

Sommerens 2-retter

- Aperitiff og 2-retters meny

Pris fra 760,- inkl. mva per person

 

Sommerens 3-retter

- Aperitiff og 3-retters meny

Pris fra 860,- inkl. mva per person

Vil du ha musikk, taler og underholdning?

Vi har to flotte rom, og opplegg for en liten scene i restauranten vår. Er dere en stor gruppe og vil leie hele brasseriet? Det er selvfølgelig mulig! Ta kontakt for mer informasjon: knut@brasserie8622.no.

Brasserie8622_Emblem_Blue_favicon

Ofte stilte spørsmål

  • I selve restauranten er det plass til 130 personer 
  • Vi har 2 flotte chambre separée som tar mellom 10 og 20 personer til middag. Disse to rommene kan slås sammen til ett større rom. 
  • Total kapasitet på hele restauranten er 170 personer

Vi er opptatt av mat og drikke, og mener en god match er opplevelse i seg selv. Vi setter gjerne drikkepakker til din meny. Vi finner vin, cider og/eller øl som passer til de ulike rettene og gjør måltidet komplett.

Det er også mulig å bestille flasker om det er mer ønskelig, og naturligvis noen gode alkoholfrie alternativer - på glass eller flaske.

Vi har også en egen cocktailmeny som kan bestilles i baren. 

I våre to chambre séparée har vi egne Sonosanlegg og en tilhørende skjerm. I restauranten har vi en liten scene med mulighet for å koble seg opp med live musikk, mikrofon og lydanlegg. 

Send forespørsel

Brasserie8622_Emblem_Blue_favicon

Viktig møte eller en spesiell anledning?

Brasserie 8622 har, i tillegg til sitteplasser i restauranten, to chambre séparée som for store grupper kan slås sammen til ett større rom. Her tilrettelegger vi for alt fra møter med lunsj eller frokost, til afterwork, bursdager eller forretningsmiddager.

Vil du booke et utleielokale eller møterom?

Hovedlogo-04
Hovedlogo-04